Lesmethode Koninkrijk 4 kids voor kerken

285.00

Wilt u met uw kerk / gemeente de lessen van ‘Koninkrijk 4 kids’ geven, maar wilt u liever geen jaarabonnement? Dan kunt u het lessenpakket ook eenmalig bestellen voor 285 euro.

Beschrijving

Een les van ‘Koninkrijk 4 kids’ bestaat uit een handleiding, een digibordles in PowerPoint. Deze bestaan uit ondersteunende plaatjes, opdrachten en uitleg en bij iedere les een dia met YouTube links naar eigentijdse liedjes die bij het thema passen. Daarnaast zijn er ook printbladen bij een aantal lessen met opdrachtkaartjes, puzzels en dergelijke. Deze kunt u zelf uitprinten.

Wanneer uw kerk deze bestelling heeft geplaatst en betaald, krijgt u als kinderwerker een code. U kunt hiermee inloggen en dan heeft u beschikking tot de handleiding, digibordlessen en printbladen.  U kunt ervoor kiezen de bladen van de handleiding uit te printen maar u kan ze ook online bekijken. ‘Koninkrijk 4 kids’ is eenvoudig en flexibel te gebruiken.

Let op! De PowerPoints van de bovenbouwgroepen zijn grote bestanden. Daarom zijn deze niet altijd in Chromebooks te openen. U heeft dan het programma PowerPoint nodig om deze lessen te kunnen geven.

Wilt u wat meer uitleg over de lesmethode? In dit filmpje krijgt u in 4 minuten een duidelijk beeld van ‘Koninkrijk 4 kids’!  https://youtu.be/73qK0bXtjdc

 

Ja ik heb interesse in bijbels onderwijs!

Bekijk ons aanbod