Lesmethode Koninkrijk 4 kids voor kerken

 210,00

Wilt u met uw kerk / gemeente de lessen van ‘Koninkrijk 4 kids’ geven, maar wilt u liever geen jaarabonnement? Dan kunt u het lessenpakket ook eenmalig bestellen voor 210 euro.

Wanneer u wel een jaarabonnement wilt (met ieder jaar de nieuwste updates, gecontroleerde links, nieuwe toevoegingen), kunt u deze bestellen bij https://kidsdichtbijgod.nl/product-categorie/school-lesstof-per-groep/school-lesstof-bundels/ 

Meer informatie onderaan deze pagina!

 

 

 

Beschrijving

Een les van ‘Koninkrijk 4 kids’ bestaat uit een handleiding met printbladen en werkboekjes en een digibordles in PowerPoint.

  • Handleiding:

Overzichtelijke les met doel, benodigdheden en uitleg. Wat er bij welke dia gezegd / gevraagd kan worden en ideeen voor dieper ingaan op de onderwerpen.

  • PowerPoints:

Ondersteunende plaatjes, opdrachten, uitleg, bij iedere les YouTube links naar eigentijdse liedjes die bij het thema passen

  • De printbladen:

Posters en opdrachtkaartjes

  • De werkboekjes:

 Opdrachten, puzzels, vragen of kleurplaat.

Wanneer uw kerk deze bestelling heeft geplaatst en betaald, krijgt u als kinderwerker een code. U kunt hiermee inloggen en dan heeft u beschikking tot de handleiding, digibordlessen en printbladen.  U kunt ervoor kiezen de bladen van de handleiding uit te printen maar u kan ze ook online bekijken. ‘Koninkrijk 4 kids’ is eenvoudig en flexibel te gebruiken.

Let op! De PowerPoints zijn grote bestanden. Daarom zijn deze niet altijd in Chromebooks te openen. Wanneer u met Chromebook werkt, kunt u dat aangeven en kunnen wij een ander formaat document aanleveren waardoor het wel in Google Presentatie te gebruiken is.

Wilt u alleen de lessen van bijvoorbeeld 2 of 3 groepen? Neem contact op zodat we en pakket op maat kunnen maken voor u! Per leerjaar (handleiding, printbladen, werkboekje en digibordlessen) betaalt u 30 euro.

Wanneer u meer toelichting wilt, kunt u een berichtje sturen naar kidsdichtbijgod@gmail.com en kunnen we een telefonische afspraak maken.

Wilt u wat meer uitleg over de lesmethode? In dit filmpje krijgt u in 4 minuten een duidelijk beeld van ‘Koninkrijk 4 kids’!  https://youtu.be/73qK0bXtjdc

Ja ik heb interesse in bijbels onderwijs!

Bekijk ons aanbod