Lesmethode Koninkrijk 4 kids voor kerken

255.00

Wilt u met uw kerk / gemeente de lessen van ‘Koninkrijk 4 kids’ geven, maar wilt u liever geen jaarabonnement? Dan kunt u het lessenpakket ook eenmalig bestellen voor 255 euro.

 

 

Beschrijving

Een les van ‘Koninkrijk 4 kids’ bestaat uit een handleiding met printbladen en een digibordles in PowerPoint. Deze bestaan uit ondersteunende plaatjes, opdrachten en uitleg en bij iedere les een dia met YouTube links naar eigentijdse liedjes die bij het thema passen. De printbladen bevatten bij een aantal lessen met opdrachtkaartjes, puzzels en dergelijke.

Wanneer uw kerk deze bestelling heeft geplaatst en betaald, krijgt u als kinderwerker een code. U kunt hiermee inloggen en dan heeft u beschikking tot de handleiding, digibordlessen en printbladen.  U kunt ervoor kiezen de bladen van de handleiding uit te printen maar u kan ze ook online bekijken. ‘Koninkrijk 4 kids’ is eenvoudig en flexibel te gebruiken.

Let op! De PowerPoints van de bovenbouwgroepen zijn grote bestanden. Daarom zijn deze niet altijd in Chromebooks te openen. U heeft dan het programma PowerPoint nodig om deze lessen te kunnen geven. Wanneer u met Chromebook werkt, kunt u dat aangeven en kan ik een ander formaat document aanleveren waardoor het wel in Google Presentatie te gebruiken is.

Kids dichtbij God is bezig met het maken van werkbladen / verwerkingen bij IEDERE les! Vanaf september 2021 zijn deze voor groep 1 t/m 5 bijgeleverd in deze bestelling. Groep 6 t/m8 zal in het  schooljaar 2022-2023 beschikbaar zijn.

Wanneer u meer toelichting wilt, kunt u een berichtje sturen naar kidsdichtbijgod@gmail.com en kunnen we een telefonische afspraak maken.

Wilt u wat meer uitleg over de lesmethode? In dit filmpje krijgt u in 4 minuten een duidelijk beeld van ‘Koninkrijk 4 kids’!  https://youtu.be/73qK0bXtjdc

 

Ja ik heb interesse in bijbels onderwijs!

Bekijk ons aanbod