Wat is Kids dichtbij God?

Kids dichtbij God is een platform waar verschillende producten worden aangeboden waarmee leerkrachten en kinderwerkers kinderen kunnen leren over leven in Gods Koninkrijk, de Heilige Geest, Aanbidding en Gebed.

Uitgangspunten van Kids dichtbij God:

  1. Kinderen horen bij Gods Koninkrijk
  2. Een leven dicht bij God is goed voor mensen, dus ook voor kinderen
  3. Wanneer wij kinderen serieus nemen,  kunnen zij zich serieus richten op de dingen van God!

Heeft u op school / in uw kerk een Bijbelmethode, maar wilt u daarnaast kinderen leren hoe je leeft met God? Wilt u de kinderen met eigentijdse beelden, filmpjes en muziek meer leren over het leven in Gods Koninkrijk? Dan is de lesmethode ‘Koninkrijk 4 kids’ iets voor u!

De lesmethode van Kids dichtbij God ‘Koninkrijk 4 kids’ is een digitale methode. Voor groep 1/2 tot en met groep 8 zijn er in totaal 142 lessen. De methode bestaat uit een handleiding, PowerPoints met beelden, links naar bijpassende liedjes en filmpjes, en printbladen met puzzels, opdrachtkaartjes e.d.

 

Een uitgebreide uitleg kunt u in 4 minuten zien in dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=73qK0bXtjdc

Een overzicht van de lessen:

overzicht lessen met plaatjes

En wilt u wat voorbeeldlessen inkijken?

voorbeeldles groep 3 voorbeeldles groep 5 voorbeeldles groep 8

Nieuwsgierig naar meer? Bestel gratis een proefabonnement voor 30 dagen!

 

Ja ik heb interesse in bijbels onderwijs!

Bekijk ons aanbod