Voor scholen

‘Koninkrijk 4 kids’ is een lesmethode voor basisscholen, die naast de gewone Bijbellessen de kinderen meer willen leren over een leven met God.

Het is heel belangrijk dat kinderen de Bijbelverhalen leren. Zo leren ze wie de Here God is en hoe de Here Jezus op aarde leefde. Maar kinderen zitten soms met veel vragen, zoals:

  • Wie is de Heilige Geest?
  • Hoe kun je dichtbij God leven?
  • Hoe kun je Zijn stem verstaan?
  • Hoe kan ik aanbidden?

DAAROM is Kids dichtbij God ontstaan, om deze vragen te beantwoorden en de kinderen een stevige basis te geven met kennis en tools over een leven dichtbij God!

De volgende onderwerpen komen aan bod: (0pen hier de PDF met het overzicht)

overzicht lessen met plaatjes

 

Voorbeeldlessen om in te kijken:

Groep 3 ‘God zo dichtbij’:

voorbeeldles groep 3

Groep 5 ‘De Heilige Geest- wat gebeurt er?’:

voorbeeldles groep 5

Groep 8 ‘Online’:

voorbeeldles groep 8

Wilt u in 4 minuten uitleg over de lesmethode’Koninkrijk 4 kids’?  Kijk het volgende filmpje.

 

Praktisch: Wanneer u een jaarabonnement neemt heeft u ieder jaar een oplopende korting. Ieder jaar krijgt u in uw eigen online account de nieuwste versies, met nieuwe links, updates en aanvullingen.

Vanaf schooljaar 2021-2022 heeft groep 1 t/m 8 een werkboekje. Bij de handleiding is een werkboekje te vinden die uitgeprint kan worden en waar de kinderen dat jaar uit kunnen werken. Zo krijgen ze een kostbare herinnering aan de lessen mee naar huis. Vanaf de start van schooljaar 2022-2023 zullen de werkboekjes voor groep 6, 7 en 8 ook toegevoegd worden.

Ja ik heb interesse in bijbels onderwijs!

Bekijk ons aanbod