Partnerschap IJM

Miljoenen kinderen, vrouwen en mannen worden uitgebuit in slavernij in India. Zij worden gedwongen urenlang zwaar fysiek werk te verrichten, zonder voldoende eten, slaap en loon. Vaak worden ze ook stelselmatig mishandeld of misbruikt. Wij zijn een partnerschap met IJM aangegaan om deze gruwelijke business te breken! Download IJM_Algemene brochure voor meer informatie en lees hier een van de verhalen:

Thaiyamma: ‘We waren ten dode opgeschreven’

Miljoenen kinderen, vrouwen en mannen worden uitgebuit in slavernij in India. Thaiyamma was een van hen. Ze werkte 4 jaar lang in een houthakkerij, onder het schrikbewind van een tiran. Wij zijn een partnerschap met IJM aangegaan om deze vernietigende business te breken.

IJM bevrijdde Thaiyamma in samenwerking met de autoriteiten, en zorgde ervoor dat haar eigenaar werd veroordeeld. Er zijn echter nog vele duizenden kinderen, vrouwen en mannen die vastzitten in slavernij. Zij moeten werken onder gruwelijke omstandigheden. Slaven die proberen te ontsnappen, worden opgespoord, in elkaar geslagen en teruggebracht naar hun werkplek. Veel slachtoffers proberen echter niet eens te ontsnappen, omdat ze doodsbang zijn voor hun eigenaren.

Wij geloven dat ondernemerschap veel verder gaat dan geld verdienen. Bij ondernemen hoort ook maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom zijn wij dit partnerschap aangegaan. Alleen samen maken we een einde aan slavernij!

www.ijmnl.org

 

 

Ja ik heb interesse in bijbels onderwijs!

Bekijk ons aanbod