achtergrond

Kids dichtbij God is in 2010 opgezet door Nicoline Bruil. Nicoline is getrouwd en heeft 2 tienerkinderen  en werkt als leerkracht op EBS De Rots. Zij is sinds 1994 actief als kinderwerker en is actief bij Royal Mission voor de kinderwerkeropleiding (https://www.royalmission.nl/school/kinderwerkopleiding/) . Zij heeft nu 20 jaar gewerkt als leerkracht op 2 Evangelische Basisscholen.

Op EBS De Rank ontdekte zij samen met haar team dat het lesgeven over de Heilige Geest en aanbidding een enorme impact kan hebben op de hele school. Er kwam meer rust, de sfeer was duidelijk anders en ouders merkten dat ook op.  Nicoline heeft rond die periode lesboeken ontwikkeld over gebed, Heilige Geest en aanbidding. Deze lesboeken werden door Evangelische en christelijke basisscholen en kerken gebruikt, naast de Bijbelmethode.

Na een aantal jaar werd het tijd voor vernieuwing! Bijna elke klas werkt met een digibord en in 2017-2018 zijn er nieuwe lessen ontwikkeld met PowerPoints, printbladen en handleiding.

Wilt u wat meer uitleg over de lesmethode? Op dit filmpje krijgt u in 4 minuten een duidelijk beeld van Kids dichtbij God!  https://youtu.be/73qK0bXtjdc

 

Sinds januari 2021 is Kids dichtbij God een businesspartner van IJM. Dit houdt voor ons in dat het grootste deel van de opbrengst van KDG naar IJM gaat.

 

 

 

 

Ja ik heb interesse in bijbels onderwijs!

Bekijk ons aanbod