achtergrond

Kids dichtbij God is in 2010 opgezet door Nicoline Bruil. Nicoline is getrouwd en heeft 2 tienerkinderen  en werkt als leerkracht op EBS De Rots. Ze heeft ruim 20 jaar gewerkt als leerkracht op 2 Evangelische Basisscholen.

Sinds 1994 heeft Nicoline in alle leeftijdscategorieën kinderwerk gedaan en in 2006-2009 de kidspraise in haar gemeente geleid.  Daarnaast is zij docent van de kinderwerkeropleiding van Royal Mission.

Op EBS De Rank ontdekte zij samen met haar team dat het lesgeven over de Heilige Geest en aanbidding een enorme impact kan hebben op de hele school. Er kwam meer rust, de sfeer was duidelijk anders en ouders merkten dat ook op.  Nicoline heeft rond die periode lesboeken ontwikkeld over gebed, Heilige Geest en aanbidding. Deze lesboeken werden door Evangelische en christelijke basisscholen en kerken gebruikt, naast de Bijbelmethode.

Na een aantal jaar werd het tijd voor vernieuwing! Bijna elke klas werkt met een digibord en daarom zijn er nieuwe lessen ontwikkeld met PowerPoints, printbladen, werkboekjes en handleidingen.

Wilt u wat meer uitleg over de lesmethode? Op dit filmpje krijgt u in 4 minuten een duidelijk beeld van Kids dichtbij God! Het is gericht op scholen, maar de lesmethode is zeker ook voor kerken!

Blijf op de hoogte via Facebook!

Sinds januari 2021 is Kids dichtbij God een businesspartner van IJM. Dit houdt voor ons in dat een deel van de opbrengst van KDG naar IJM gaat.

 

 

 

Ja ik heb interesse in bijbels onderwijs!

Bekijk ons aanbod