Lesmethode voor kerken

Wilt u als kerk de lessen van ‘Koninkrijk 4 kids’  gaan gebruiken? 

U bent op zoek naar een lesmethode voor uw kerk waar u zonder veel voorbereiding een diepgaande les kunt bieden aan de kinderen over het leven in Gods Koninkrijk?

Deze lessen bestaan uit

  • een digitale handleiding,
  • ondersteunende PowerPoints bij iedere les,
  • en bij iedere les een verwerking in de vorm van puzzels, posters, boekenleggers, opdrachtkaartjes etc.

Een laptop, eventueel met beamer of een digibord zijn dus wel gewenst bij het gebruik van deze methode. De PowerPoints tonen de visuele ondersteuning bij de lessen, maar ook links naar video’s en bijpassende liedjes. Deze liedjes passen bij het thema en de leeftijdsgroep.

U kunt zelf bepalen op welke manier u de lesmethode inzet. Heeft u in de kerk gecombineerde groepen? Dan kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld de lessen van groep 3 en 4 achter elkaar te geven in de groep 3/4, waardoor u voor het hele jaar lessen heeft.

U kunt het volledige pakket bestellen voor groep 1 t/m 8. Voor de groepen 1 tot en met 5 zijn er werkboekjes bij de lessen, ook los per les uit te printen. Bij de start van het schooljaar 2022-2023 zullen deze ook voor groep 6 tot en met 8 afgerond zijn. Wanneer u voor die tijd de lesmethode besteld, sturen wij de werkboekjes voor de bovenbouw kosteloos na in het nieuwe jaar!

Het complete overzicht van de inhoud van de lessen kunt u hier vinden:

overzicht lessen met plaatjes

overzicht lessen

Wilt u 3 lessen even bekijken? Hier vindt u een les van groep 3 ‘God zo dichtbij’, groep 5 ‘De Heilige Geest- wat gebeurt er?’ en groep 8 ‘Online’.

voorbeeldles groep 3

voorbeeldles groep 5

voorbeeldles groep 8

Ja ik heb interesse in bijbels onderwijs!

Bekijk ons aanbod