Lesmethode Koninkrijk 4 kids groep 3

30.0070.00

U kunt de lessen direct na betaling openen in uw eigen account.

Prijzen ‘Koninkrijk 4 kids’ inclusief 21 %BTW  (jaarabonnement voor 1 groep) schooljaar 2020-2021

Abonnement 1-99 leerlingen                     €  30.-      (En kerken)

Abonnement 100-200 leerlingen             €  50.-

Abonnement vanaf 200 leerlingen           €  70.-

Na betaling kan de aankoop niet worden herroepen. De bestelde downloads komen direct na betaling in uw account en worden naar uw mailadres gestuurd.

Let op! Het leerlingaantal van de hele school aanhouden.

 

Wissen

Beschrijving

Een les van ‘Koninkrijk 4 kids’ bestaat uit een handleiding, een digibordles in PowerPoint. Deze bestaan uit ondersteunende plaatjes, opdrachten en uitleg en bij iedere les een dia met YouTube links naar eigentijdse liedjes die bij het thema passen. Daarnaast zijn er ook printbladen bij een aantal lessen met opdrachtkaartjes, puzzels en dergelijke. Deze kunt u zelf uitprinten.

Wanneer de school een abonnement heeft afgenomen, krijgt u als leerkracht een code. U kunt hiermee inloggen en dan heeft u beschikking tot de handleiding, digibordlessen en printbladen.  Deze worden up-to-date gehouden zodat u altijd kwaliteit kunt verwachten. U kunt ervoor kiezen de bladen van de handleiding uit te printen maar u kan ze ook online bekijken. ‘Koninkrijk 4 kids’ is eenvoudig en flexibel te gebruiken.

‘Koninkrijk 4 kids’ bied verschillende soortenjaarabonnementen aan. De prijzen zijn afhankelijk van het aantal leerlingen op school.

De lessen van groep 3 gaan over het Koninkrijk van God, gebed, aanbidding en kennismaking met de Heilige Geest. Voorbeelden: Waarom is Jezus voor ons gestorven? Hoe kun je bidden? Waarom bidden wij? Wat is aanbidding? Wat is crea-aanbidding? Wat kan de Heilige Geest in ons leven doen?

Extra informatie

Aantal leerlingen

1-99, 100-200, vanaf 200

Ja ik heb interesse in bijbels onderwijs!

Bekijk ons aanbod