Lesmethode Koninkrijk 4 kids alle groepen (jaarabonnement scholen)

210.00490.00

Kids dichtbij God bied verschillende soorten jaarabonnementen aan. De prijzen zijn afhankelijk van het aantal leerlingen op school.

U kunt de lessen direct na betaling openen in uw eigen account.

Prijzen ‘Koninkrijk 4 kids’  per 1 oktober 2022: 

Abonnement 1-99 leerlingen                     €  210.-

Abonnement 100-200 leerlingen              €  350.-

Abonnement vanaf 200 leerlingen            €  490.-

Na betaling kan de aankoop niet worden herroepen. De bestelde downloads komen direct na betaling in uw account en worden naar uw mailadres gestuurd.

Let op! Hou het totaal aantal leerlingen van de school aan.

 

 

Wissen

Beschrijving

Een les van ‘Koninkrijk 4 kids’ bestaat uit een handleiding, een digibordles in PowerPoint. Deze bestaan uit ondersteunende plaatjes, opdrachten en uitleg en bij iedere les een dia met YouTube links naar eigentijdse liedjes die bij het thema passen. Daarnaast zijn er ook printbladen bij een aantal lessen met opdrachtkaartjes, puzzels en dergelijke. Deze kunt u zelf uitprinten.

Wanneer de school een abonnement heeft afgenomen, krijgt u als leerkracht een code. U kunt hiermee inloggen en dan heeft u beschikking tot de handleiding, digibordlessen en printbladen.  Deze worden up-to-date gehouden zodat u altijd kwaliteit kunt verwachten. U kunt ervoor kiezen de bladen van de handleiding uit te printen maar u kan ze ook online bekijken. ‘Koninkrijk 4 kids’ is eenvoudig en flexibel te gebruiken.

Let op! De PowerPoints van de bovenbouwgroepen zijn grote bestanden. Daarom zijn deze niet altijd in Chromebooks te openen. U heeft dan het programma PowerPoint nodig om deze lessen te kunnen geven.

Wilt u wat meer uitleg over de lesmethode? In dit filmpje krijgt u in 4 minuten een duidelijk beeld van ‘Koninkrijk 4 kids’!  https://youtu.be/73qK0bXtjdc

 

Extra informatie

Aantal leerlingen

1-99, 100-200, vanaf 200

Ja ik heb interesse in bijbels onderwijs!

Bekijk ons aanbod